Районний науково-методичний семінар для вчителів, які викладають спеціальний (факультативний) курс "Православна культура Слобожанщини"

19 грудня у школі відбувся районний науково-методичний семінар для вчителів, які викладають спеціальний (факультативний) курс "Православна культура Слобожанщини" у 5-7 класах загальноосвітніх навчальний закладів Балаклійського району.

/Files/images/semnar_pravoslavna/1.JPG

Із вітальним словом до гостей звернулася директор школи Собків О. І.

Виступили Пономаренко Н.С., методист з навчальних дисциплін та виховної роботи Відділу освіти Балаклійської районної державної адміністрації; Літюга І.О., заступник директора з навчально-виховної роботи.

Щире захоплення в гостей викликав виховний захід "Миколая зустрічаємо в цей святий величний день", який підготували учні школи під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Тихоступ Н.В.

/Files/images/mikolay/2.JPG

Учасники семінару здійснили екскурсію до Храму Архістратига Михаїла.

Високу оцінку отримало заняття з факультативного курсу "Православна культура Слобожанщини" вчителя Крячко Т.М. у 7-А класі на тему "Благочинництво, допомога нужденним у православній традиції Слобожанського регіону".

Учителі висловили переконання, що отримали багато корисної інформації, яку використають у своїй подальшій роботі.

Гостями було відзначено високий рівень підготовки та проведення семінару, дружню, доброзичливу атмосферу, що панувала в школі.

Конспект уроку

/Files/images/semnar_pravoslavna/2.JPG/Files/images/semnar_pravoslavna/3.JPG/Files/images/semnar_pravoslavna/4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 185