Молоді вчителі звітують...

/Files/images/2CA7EPQY1CAUONLK5CASJ7SUDCAHXFS3ACAQDMEFLCANB12HXCAYZ7WDACAU8SXK8CAJSMLS3CAA2K5ULCAK8ZUSCCAA7K6S6CAIQEYYFCALGH27YCAPS7V61CAZDLY3UCAHNYFFYCAAWFT8VCAD4VS1R.jpg У Червонодонецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 працює "Школа молодого педагога, якою керує заступник директора з навчально-виховної роботи Літюга Ірина Олексіївна. Ця робота ведеться системно, молоді вчителі складають план роботи на навчальний рік, в якому заплановані консультації та рекомендації адміністрації школи, відвідування уроків у досвідчених вчителів, виступи на семінарах, а в кінці року звітують про набутий досвід.

В цьому році в цій школі шліфують свою майстерність Нечкалюк Ірина Євгеніївна, вчитель іноземної мови та Свистун Надія Миколаївна, вчитель музичного мистецтва.

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 443.jpg

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 457.jpg

7 березня Нечкалюк І.Є. проводила відкритий урок іноземної мови у 7-А класі на тему "Крамниці Лондона". На уроці вчитель ознайомила дітей з грошима Англії, інсценували відвідування крамниці. Діти спілкувалися англійською мовою вільно, розуміючи один одного.

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 459.jpg

Вчитель використовувала ІКТ для подачі інформації. Учні з задоволенням виконували різні цікаві завдання.

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 460.jpg

Цього ж дня Свистун Н.М. проводила відкритий урок музичного мистецтва у 5-А класі на тему "Образи, намальовані народною піснею".Вчитель наголосила на тому, що пісня в житті людини відіграє велику роль. Діти з цікавістю слухали вчителя, жваво розгадували кросворд, співали пісні разом і групами. Урок пройшов швидко і змістовно.

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 430.jpg

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 444.jpg

Після уроків учителі робили самоаналіз уроків, але було багато і самокритики, тому що розуміли, що їм ще багато треба вчитися. Нечкалюк І.Є. та Свистун Н.М. прислухалися до порад заступника директора з навчально-виховної роботи Літюги І.О. та наставника Андрійчук Г.В.

/Files/images/molod_vchitel/Изображение 445.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 238